ÇOCUKLARA İLK DERSİ CONFETTI HALILAR VERİYOR

Pedagogların gözetiminde tasarlanan halılar zekayı ve yaratıcılığı geliştiriyor Confetti’nin çocukların kişisel gelişimine katkı sağlayan eğitici çocuk halıları ebeveynlerin ve anaokullarının ilk tercihi oluyor. 


Anti bakteriyel halılarla çocuklar sağlıklı bir ortamda büyürken eğlenceli ve eğitici tasarımlarla da öğrenme yeteneklerini geliştiriyorlar. 

Confetti, özel tasarım ekibinin hazırladığı çocuk halılarıyla çocukların kişisel gelişim ve zeka becerilerine katkıda bulunuyor. Canlı renk ve desenlere sahip halılar, çocukları eğlendirmekle kalmıyor, hayal dünyalarını da harekete geçiriyor. 
Pedagogların önerileri doğrultusunda tasarlanan Confetti çocuk halıları, desenlerinde bulunan rakamlar, İngilizce kelimeler, dünya haritası gibi eğitici öğelerle çocukların gelişim ve öğrenimine katkı sağlıyor. 

Anaokulları ve kreşler tarafından özellikle tercih edilen Confetti çocuk halıları; anti-alerjik ve anti-bakteriyel özelliği ve hav bırakmayan yapısıyla dikkat çekiyor. 

Kaymaz taban özelliğiyle de özellikle çocukların bulunduğu tüm mekanlarda güvenli bir kullanım sağlıyor. Çocukların gelişimine katkı sağlayan Confetti çocuk halılarını, www.benimhalim.com adresine girerek inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.