GELECEĞİN YILDIZLARI İLE UNUTULMAZ BİR YAZ

26 yıldır Türkiye’de kamp kültürünün gelişmesine katkı sağlayan Geleceğin Yıldızları, 5- 17 yaş grubu çocuk ve gençlere, hayat boyu unutulmayacak anıların yaşanacağı bir kamp ortamı sunuyor. 

Türkiye’nin farklı şehirlerinden ve her yıl 20 ülkeden gençlerin katıldığı kamplarda uzun yıllar devam edecek güçlü arkadaşlık bağları kuruluyor. 

 Her çocuk yaz tatilinin bir öncekinden daha güzel, daha unutulmaz geçmesini ister. Aileler de çocuklarının bu isteklerini yerine getirebilmek için hem eğlenceli hem de eğitici vakit geçirebilecekleri tatil programları arayışına girer. 

Bu yaz çocuklarını unutulmaz bir tatil yaşatmak isteyen ailelerin yardımına Geleceğin Yıldızları’nın kamp programları yetişiyor. Türkiye’de kamp sektörünün öncüsü Geleceğin Yıldızları, 5 - 17 yaş grubuna Uludağ, İstanbul, Alaçatı, Kuşadası, Datça, Londra ve Los Angeles’da spor, sanat, İngilizce ve doğa programlarını içeren 19 farklı kamp seçeneği ile ayrıcalıklı bir okul dışı eğitim olanağı sunuyor. 

Türkiye’nin birçok kentinden ve dünyanın farklı ülkelerinden çocukları bir araya getiren Geleceğin Yıldızları, çocuklara ve gençlere ömür boyu hatırlayacakları renkli hatıralar ve deneyimler yaşayabileceği bir ortam sağlıyor.
26 yıllık kamp tecrübesiyle bugüne kadar 67 ülkeden farklı kültür ve yaştaki çocukları buluşturan Geleceğin Yıldızları, hem değişik ülke ve şehirlerden hayat boyu sürecek arkadaşlıklara ortam hazırlıyor hem de çocukların içinde olan ilgi alanlarını keşfetmelerini sağlıyor. 

Eğlence ve eğitim bir arada Geleceğin Yıldızları yaz kamplarında, çocuklar eğlenirken öğreniyor, öğrenirken farklı tecrübeler yaşama şansına sahip oluyor. Kamp ortamında spordan sanata birçok aktivite gerçekleştiren çocuk ve gençler kendi isteklerine göre İngilizce programlarına da dahil olabiliyor. 

 Geleceğin Yıldızları’nda çocuklar sosyalleşirken genç, çalışkan ve sorumluluk sahibi liderler / antrenörlerle birlikte çalışıyor. Bilinçli, girişken, sosyal bireyler bu kamplarda yetişiyor Geleceğin Yıldızları, sadece çocuk ve gençlere yönelik gezi ve geleneksel yaz kampları düzenleyen bir program değil. Felsefesinde beraberliğin, takım çalışmasının ön plana çıktığı programlarıyla alanında fark yaratmayı da başarıyor. 

Liderlik, uzlaşma, iletişim kurabilme, empati yapma ve saygı gibi değerlerin gelişmesine yardımcı olan Geleceğin Yıldızları, çocukların hem kişisel yaşamlarına hem de okul hayatlarına olumlu etki ediyor. Kamp öncesi çocuğun tercihi doğrultusunda belirlenen programlar, çocuğun içindeki yetenekleri ortaya çıkarmasına ve kendini tanıyan, bilinçli, girişken bir birey olmasına olanak sağlıyor.


Blogger tarafından desteklenmektedir.