VODAFONE LİSENİNSESİ YARIŞMASI

vodafone freezone Grubu olmayanlar bu heyecandan uzak kalmasın diye, Lisenin Sesi Yarışmasını sesine güvenenler için geliştirdi!

Lisenin Sesi yarışması ile Athena’nın Kafama Göre şarkısını seslendirebilir, bireysel olarak Vodafone Freezone 18. Liselerarası Müzik Yarışması’na katılırsın. Arkadaşlarından aldığın oylarla yarışmanın birincisi, lisenin gururu olabilirsin. 

Daha ne bekliyorsun FreeZone'lu?! Kafana göre söyle! Lisenin Sesi Yarışması'na katılmak için önce bir Facebook hesabınla bağlanıp kendini tanıt - Facebook hesabınla bağlandıktan sonra yarışma katılım formunu doldur. - Cep telefonuna gönderilecek onay kodunu karşına çıkan kutucuğa yazdıktan sonra tamamdır bu iş. Katılımın onaylanmıştır. 
 - Karşına gelecek ekranda bilgisayarının mikrofonun çalışıyor mu? Güzel ses veriyor mu? diye test et. - Başlamadan önce küçük bir prova yap. Athena'nın "Kafama Göre" şarkısını baştan sona bir dinle. (Tabii şarkıyı biliyorsan bu maddeyi boşverebilirsin) - Bu noktaya geldiysen hazırsın demektir. 

"Hemen Kayda Başla" butonuna bas ve kendini göster. - Kayıt sona erdikten sonra performansın küçük bir onay sürecine girecek. Merak etme bu süre çok sürmeyecek hemen kontrol edilecek. - Ara ara ses kaydın onay sürecinde mi değil mi kontrol etmek için "Lisenin Sesi" sayfasını ziyaret et. 

 - Ses kaydın onaylandıktan sonra artık "Lisenin Sesi" performansları arasındaki yerini almış demektir. Sosyal medyadan arkadaşlarınla paylaş, oyları toplamaya başla. - En çok oyu sen topla, sürpriz hediyeleri yakala!



Blogger tarafından desteklenmektedir.