ÜLKERDEN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ

Sevgili Çocuklar, Sayın Veliler, Disney’in “6 Süper Kahraman” filmi Ülker’in çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediyesidir. 

Tüm biletler ücretsizdir. Tüm seansların biletleri 18 Nisan’da gişelerin açılmasından itibaren, seans sırasıyla dağıtılacaktır ve dağıtım, bilet tükenene kadar aralıksız devam edecektir. Biletlerimiz filmin gösterildiği salonların koltuk kapasitesiyle sınırlıdır. 

Rezervasyon yapılmamaktadır. Ebeveyn ya da refakatçi olmadan 7 yaş altında çocuklara bilet verilmez. Yetişkinler, filmi izlemeye, yanında çocuk olmadan giremez. Biletlerden çocuk sayısı kadar refakatçi istifade edebilir. Daha fazla çocuk izleyebilsin diye, bir çocuğa birden fazla velinin eşlik etmemesini rica ederiz. Bir refakatçi en fazla 5 çocuk için bilet alabilir. 
Bir refakatçi şayet çocuklar yanında değilse en fazla 5 çocuk için ve yalnızca nüfus cüzdanlarını göstererek bilet alabilir. Ebeveyn ya da refakatçinin 5’ten fazla bilet alabilmesi için talep edilen bilet sayısı kadar çocuğun yanınızda olması gerekir. 

Organizasyon ekibi şenlik boyunca gerek gördüğünde uygulamalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bilet aldığınız seansın saatinin üzerinde 20 dakika geçmesine rağmen seansa gelmemeniz halinde, salonun boş kalmaması için yerinize başka misafirlerimizi alabiliriz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.