TTNET VİTAMİNCİLER VE LİSEGOLULAR BU YAZ AVRUPA’YA UÇUYOR

TNET Vitamin ve Lisego’yla derslerini çok çalışanlara karne ödülü! Tatilde Avrupa’ya çift kişilik gidiş dönüş uçak bileti kazanmak için çalışmaya hemen başla. 


16 Şubat - 31 Mayıs tarihleri arasında, sınıf bazında (4-10. sınıflar) en yüksek Vitamin/Lisego Puanı toplayan TTNET Vitamin / TTNET Lisego Paketi sahibi 36 kullanıcı, Avrupa’ya çift kişilik gidiş dönüş uçak bileti kazanıyor. 

Yapman gereken tek şey, kendi sınıf düzeyinde en yüksek Vitamin /Lisego Puanı toplayan 36 kişiden biri olmak ve bizden müjdeli haberi beklemek. Kazandığında, Avrupa’ya uçmak için adım adım yönlendirileceksin. 

Kampanya Koşulları Çift Kişilik Avrupa Uçuş Kampanyası fırsatından, 89 TL + KDV tutarındaki TTNET Vitamin/Lisego Yıllık Paket, 59 TL + KDV tutarındaki TTNET Vitamin 6 Aylık Paket satın almış müşteriler yararlanma hakkına sahiptir. 

Yukarıda belirtilen paketlere sahip kullanıcılardan 16 Şubat – 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında, sınıf bazında (4-10. sınıflar) en yüksek Vitamin/Lisego Puanı toplayan 36 kişiye (toplamda 252 kişi), kampanya koşullarının sağlanması durumunda Avrupa’ya çift kişilik gidiş dönüş uçak bileti hediye edilecektir. Bu kampanya Türkiye'de ikamet eden, 18 yaşını doldurmuş katılımcılara açıktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.