TOTAL AÇTIĞI 10 FEN VE TEKNOLOJİ ODASI İLE 4.400 ÖĞRENCİYE ULAŞTI

Akaryakıt sektörünün öncü kuruluşu Total Oil Türkiye, sosyal sorumluluk bilinciyle TOÇEV işbirliğiyle hayata geçirdiği “Eğitime Destek Projesi” kapsamında, Fen ve Teknoloji Odası açılışlarına devam ediyor. 

Proje kapsamında Total, 2013 yılı Aralık ayı içerisinde Bolu, Sakarya ve Kocaeli’de 3, 2014 yılı Şubat ayında Düzce ve Bursa’da 2, 2015 yılı Mart ayı içerisinde ise Kastamonu, Bilecik, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da 5 olmak üzere toplam 4.400 öğrencinin yararlanacağı 10 Fen ve Teknoloji Odası açmış oldu. Total, ayrıca bugüne kadar dördü TOÇEV ile birlikte olmak üzere dokuz köy okulu yeniledi. 

Sosyal Sorumluluk bilinciyle çalışmalarına devam eden Total Oil Türkiye eğitime destek vermeye devam ediyor. Total Oil Türkiye, bugüne kadar TOÇEV ile birlikte Antalya, Kahramanmaraş, Adana ve Sakarya’da toplam dokuz okulu yeniledi. 2013 yılında, TOÇEV ile birlikte Fen ve Teknoloji Odası açılışlarına başlayan Total Oil Türkiye, 2014 - 2015 yılı itibari ile toplam 10 okulda, toplamda 4.400 öğrencinin yararlanacağı Fen ve Teknoloji Odası açtı. Eğitime katkıları devam eden Total, toplamda 10 okulda Fen ve Teknoloji odası açarak 4.400 öğrenciye ulaşmış oldu. 

 TOÇEV’in Günebakan Projesi kapsamında ve Total Oil Türkiye işbirliği ile gerçekleştirilen Fen ve Teknoloji Odası açılışları; Bolu, Sakarya, Kocaeli, Düzce, Bursa, Kastamonu, Bilecik, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da gerçekleştirdi. Teknolojik imkanlarla ve Total Gönüllü Takımı’nın da katkıları ile hazırlanan odalarda öğrenciler en yeni deneyleri yapma, fen ve teknoloji konusunda eğitimlerini pekiştirme imkanı bulacaklar. Gerekli teçhizatlardan odanın kullanım alanlarının yenilenmesine kadar bütünüyle yeniden hazırlanan odalar daha aydınlık bir Türkiye için önemli bir adım olarak göze çarpıyor. 

Total Oil Türkiye İK ve İdari İşler Direktörü Ayşe Ürgen gerçekleştirdikleri eğitime destek projesi hakkında; “Total olarak eğitim alanında birçok proje yürütüyoruz. Bir yandan ‘Sokakta İlk Adımlar’ projesi ile çocuklarımıza trafik eğitimi verirken diğer yandan ise ‘Total Eğitime Destek’ projesi ile birçok okulumuzun eksiklerini gideriyoruz. 2007’den bu yana projemiz kapsamında toplam 9 ilde okul yeniledik. 

2013 ve 2014 yıllarında açtığımız 5 Fen & Teknoloji sınıfından sonra, Total Eğitime Destek projemiz kapsamında 2015 yılında inovasyona verdiğimiz öneme paralel olarak, yine 5 ortaokulda Fen Teknoloji Odaları kurmuş olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Emeği geçen herkesi gönülden kutluyor destekleri için teşekkür ediyorum. 

Total olarak önümüzdeki yıllarda da eğitime destek vermeye devam edeceğiz” dedi. Total Gönüllü Takımı Sürdürülebilir Gelişim konusunda sadece maddi destek sağlamakla kalmayan Total Oil Türkiye, aynı zamanda bu konuya tüm çalışanlarıyla manevi destek veriyor. 

2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Total Gönüllü Takımı, Total Oil Türkiye için Sürdürülebilir Gelişim projeleri tasarlayan, yöneten ve uygulayan Total çalışanlarından oluşan bir grup. Öncelliğin projelere mümkün olduğunca çok çalışanı dahil etmek olduğu yapıda, her aşamada tüm çalışanların desteği alınıyor. 

Gerçekleştirilmesi planlanan projeler için ayrı ekipler kurulurken her ekip için bir sorumlu belirleniyor. Onaylanmış yıllık aksiyon planı doğrultusunda çalışan ekipler ayda bir toplanıyor.

Blogger tarafından desteklenmektedir.