İHTİYAÇ SAHİPLERİNE UĞURLU KİTAPLAR

İstanbul Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi (İÜ SSUAM) müdürü Prof. Dr. Seçkin Dindar’ın yönetiminde bugüne kadar “Sosyal Medya Festivali’’, “Sorumluyuz Hepimiz”, “Mutlu Çocuklar Hayal Ediyoruz” etkinlikleriyle adından söz ettiren İU SSUAM, şimdi de ihtiyaç sahibi öğrencilere destek veriyor. 

 ‘’Üniversite hazırlık kitaplarını paylaşmaya hazır mısın?’’ sloganıyla başlayan proje, üniversite sınavına hazırlanan ihtiyaç sahibi öğrencilere test kitapları ulaştırmayı amaçlıyor. Projede toplanan kitaplar ihtiyacı olan okullara gönderilecek. 

Uğurlu Kitaplar projesi hakkında bilgi veren Üniversite Medya Birliği danışmanı ve İU SSUAM müdürü Prof.Dr. Seçkin Dindar: “Üniversitemizde sosyal sorumluluk çalışmalarını son derece önemsiyoruz. İyi niyetle çıkılan bu yolda üniversiteli gençlerimizin lise öğrencisi kardeşlerimize destek olmalarını hedefledik. Katılımlarıyla bizi mutlu edecek herkese şimdiden teşekkürü borç biliyorum.’’ dedi. 

Üniversite Medya Birliği gibi projenin destekçileri arasında yer alan İstanbul Üniversitesi Kültür Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can Işıklarlı yaptığı açıklamada, ‘’Kampanya ile toplanacak kitap sayısının rekor kırmasıyla sevindirici sonuçlar elde etmeyi umuyoruz. Üniversitemiz Sosyal Sorumluluk Uygulama Araştırma Merkezi öncülüğünde başlayan kampanyaya Kültür Kulübü olarak desteğimizi vermekten de mutluluk duyuyoruz. 

Uğurlu Kitaplar projesi, onlarca ihtiyaç sahibi üniversite hazırlık öğrencisine umut olacaktır.’’ dedi. Uğurlu Kitaplar projesinde, kitapları 15 Nisan’a kadar İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi’ne teslim edebilirsiniz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.