TRAFİK HAYATTIR GÖNÜLLÜLERİNDEN İLKOKULLARA TRAFİK GÜVENLİĞİ SEMİNERİ

Doğuş Otomotiv’in toplumda trafik güvenliği bilincini artırmayı hedefleyen ‘Trafik Hayattır’ kurumsal sorumluluk platformu kapsamında ‘Trafik Hayattır Gönüllüleri’ Tuzla Tapduk Emre İlkokulu öğrencilerine trafik güvenliği eğitimi verdi.

Doğuş Otomotiv, Trafik Hayattır platformu aracılığıyla ilkokullarda trafik güvenliği eğitim seferberliğine devam ediyor. İlkokul öğrencilerinde trafik güvenliği farkındalığı yaratmak amacıyla 2012-2013 öğretim yılında 10 kentte düzenlenen ve 1000’den fazla öğretmenin katıldığı “Hayatı Öğreniyorum” eğitimlerinin son durağı, Tuzla Tapduk Emre İlkokulu oldu. 

 Doğuş Otomotiv çalışanları tarafından 28 Kasım tarihinde ilkokul 3’üncü sınıf öğrencilerine yönelik düzenlene eğitime, 140 öğrenci katıldı. Eğitimde, müfredatta bulunan “Hayatımızdaki Trafik”, “Trafiğin Rengi Şekli” ve “Trafik Kuralları” üniteleri de öğrencilerine ilgi çekici resimler ile anlatıldı. 

Tuzla Tapduk Emre İlkokulu Müdürü Alptekin Topal, trafikte kurallara uymanın çok önemli olduğunu ve kuralların halk tarafından benimsenebilmesi için en önemli unsurun trafik güvenliği eğitimleri olduğunu vurguladı. 

Bu kapsamda Trafik Hayattır’ın trafik güvenliği kapsamında yaptığı çalışmaların toplum için çok faydalı olduğunu belirtirken, Doğuş Otomotiv’in Trafik Hayattır kapsamında okullarında verdiği eğitim seminerinden, hem materyallerin dikkat çekiciliği hem de içeriğin yaş grubuna uygunluğu sebebiyle çok memnun kaldıklarını iletti Trafik Hayattır Eğitimleri, 2015 yılında da Kocaeli ve Gebze ilkokullarını ziyaret etmeye devam edecek.

Blogger tarafından desteklenmektedir.