GOLD BENİM ÖĞRETMENİMYILIN ÖĞRETMENİ YARIŞMASI

"Benim Öğretmenim Yılın Öğretmeni!" diyorsan sende öğretmeninle çekilmiş fotoğrafını paylaş, gold.com.tr'den 1000 TL'ye varan hediye çeki kazanma şansını yakala

06 - 24 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan "Benim Öğretmenim Yılın Öğretmeni" kampanyası kapsamında öğretmeninle çekilmiş olduğun fotoğrafını ogretmenim@gold.com.tr mail adresine gönder, Gold'dan hediye çeki kazanma şansını yakala! 

En çok oy alan 1.fotoğraf sahibine ve öğretmenine 1000 TL hediye çeki,En çok oy alan 2. fotoğraf sahibine ve öğretmenine 750 TL hediye çeki,En çok oy alan 3. fotoğraf sahibine ve öğretmenine 500 TL hediye çeki verilecektir. Yarışma Detayı: Katılım 06 – 24 Kasım tarihleri arasında yapılacaktır. 

 Her üye kampanyaya tek paylaşım ile katılabilir. Birden çok paylaşım yapılması durumunda onaylanan ilk gönderi yayınlanmaya hak kazanacaktır. Yapılan paylaşımların tüm yasal sorumlulukları paylaşımı yapan üyeye aittir. Sonradan doğabilecek itilaflardan ya da yasal haklardan dolayı Gold.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. 

Katılım için ogretmenim@gold.com.tr mail adresine gönderilecek fotoğrafın hangi yıl çekildiği, fotoğrafta yer alan öğretmenin adı soyadı, yarışmaya katılan katılımcının adı soyadı, katılımcının telefon numarası bilgileri de belirtilerek gönderilmesi gerekmektedir. 

Yapılmış paylaşımlar 24 Kasım 2014 tarihi akşamına kadar alacakları oylar neticesinde Gold.com.tr jürisi tarafından değerlendirilecek ve kazanan üyemiz 25 Kasım 2014 tarihinde açıklanacaktır. 

Yarışmada birincilik elde eden fotoğrafın sahibi üyeye ve öğretmene 1.000’er TL’lik Gold Hediye Çeki, ikincilik elde eden fotoğrafın sahibi üyeye ve öğretmene 750’şer TL’lik Gold Hediye Çeki, üçüncülük elde fotoğrafın sahibi üyeye ve öğretmene 500’er TL’lik Gold Hediye Çeki verilecektir. Kazananlar, post ile Facebook sayfamızdan ve internet sitemiz üzerinden duyurulacaktır. Kazanılan çekler verildikten sonraki 30 gün içerisinde kullanılmaması durumunda iptal edilecektir. 

 Gold.com.tr, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın söz konusu yarışmayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır. Katılımcılar, yarışma için gönderdikleri fotoğrafların Gold.com.tr’ye ait tüm resmi hesaplarda kullanabilmesine peşinen izin vermiş sayılır. 

Bu yarışmanın Facebook ile hiçbir alakası yoktur. Yaşanabilecek sorunlardan Facebook sorumlu tutulamaz. Yarışma sonucunu değiştirmek için bilgisayar teknolojilerini kötü niyetle kullanan kişilerin tespit edilmesi durumunda, bu kişilerin hediye çeki hakları hiçbir uyarıda bulunulmaksızın ellerinden alınacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.