SEPAŞ ENERJİDEN OKULLARA ELEKTRİKTE %12'LİK İNDİRİM

Sepaş Enerji tarafından tüm Türkiye’deki ilkokul-ortaokul ve liselere %12'lik indirim fırsatının sağlanmaktadır. 

Sepaş Enerji ile Okul Kampanyalı Serbest tüketici sözleşmesi imzalanması gerekiyor. 

Aylık ortalama 135 TL ve üzeri elektrik faturası ödeyen tüm Türkiye’deki ilkokul-ortaokul ve liseler bu kampanyadan yararlanabilir. 

Her ayın 4’üne kadar istenen belgelerle tarafımıza ulaştırılan sözleşmelerin onaylanarak portföyümüze dahil edilmesiyle sözleşmesi onaylanan müşteriler bir sonraki ayın 1’i itibariyle Sepaş Enerjisi serbest tüketicisi olarak elektriği indirimli kullanabilirler. 

Kampanyanın sözleşmesi 24 aydır. Okul kampanyasına katılan müşteriler ilgili kurum tarafından yayınlanan diğer tüm dağıtım sistemi kullanıcıları ticarethane tarifesi tek zamanlı birim fiyatı üzerinden %9,6 indirimden yararlanır. 

Sözleşme imzalandığı tarihte geçerli olan indirimli birim fiyat ticarethane için tarife endeksli 18,59 kr/kWh’dir. Sözleşme tarihi itibariyle ticarethane tarifesi tek zamanlı birim fiyatı üzerinden %9,6 indirime ek olarak PSH bedelinin de alınmamasıyla indirim oranı %12,8'e ulaşmaktadır. 

Kampanyadan yararlanan müşterilerin tarifelerinde yer alan tüm birim fiyatlar sözleşme imzalandığı tarihten itibaren oluşabilecek tarife birim fiyatı eskalasyonuna göre değişir. İlgili kurum tarafından PSH bedelinde yapılacak ve sözleşme indirim oranını etkileyen değişiklikler sözleşmeye aynen yansıtılır. Kampanyaya en son 5 Ağustos 2014 tarihi itibariyle sözleşme kaydı yapılmış müşteriler dahil edilecektir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.