TTNET’TEN 2 AY ÜCRETSİZ VİTAMİN ABONELİĞİ

TTNET Vitamin Avantajlı Paket kampanyası ile 12 ay taahhüt karşılığında, yalnızca 10 ay süresince 8,90 TL ödeyerek Vitamin’le çalışmanın ve kazanmanın ayrıcalıklarını yaşayacaksınız.

"Hızlı Satın Al" düğmesine tıklayarak ya da 444 0 375 numaralı telefonu arayarak avantajlarla dolu Vitamin paketinizle buluşabilirsiniz. 

TTNET Vitamin Avantajlı Sınıfım Paketi Kampanya Koşulları TTNET Vitamin Avantajlı Sınıfım Paketi ücreti KDV dahil aylık 8, 90 TL’dir. 2 aylık paket ücretinin %0,948’i oranında damga vergisi tek seferliğine, ilk TTNET faturanıza yansıtılacaktır. 

Ücretsiz dönemden sonra üyeliğe son verilmemesi halinde üye, aylık olarak yürürlükteki tarife üzerinden ücretlendirilmeye başlar. Üyeliğinizi taahhüt döneminden önce sonlandırmanız durumunda kampanya boyunca sağlanan avantajlar TTNET faturanıza yansıtılır. Ancak aboneden taahhüt kapsamında tahsil edileceği belirlenen bedellerin henüz tahakkuk etmemiş kısmının toplamının bu tutardan düşük olması halinde, düşük olan tutar aboneden tahsil edilir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.