AKÜ OTOBÜS KAPTANLIĞI BÖLÜMÜ YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA KÂMİL KOÇ İLE BAŞLADI

Karayolu yolcu taşımacılığının lider markası Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş., Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sultandağı Meslek Yüksek Okulu Otobüs Kaptanlığı Bölümü’ne yönelik bir eğitim semineri gerçekleştirdi. 

3 Ekim 2013 Perşembe günü Afyon Kocatepe Üniversitesi yerleşkesinde düzenlenen ve Sultandağı MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Kemal Karayormuk’un ev sahipliğini yaptığı seminere Kâmil Koç Otobüsleri İnsan Kaynakları Müdürü Taner Sezer, İnsan Kaynakları Uzmanı Birsen Emül ve Kurumsal İletişim Uzmanı Tahsin Işık katıldı. 

Sektörün gelişimine yönelik çalışmalar yürüten Kâmil Koç, katılımcılara “Ulaşım Sektöründe Nitelikli İnsan Gücü” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Bu sunum ile karayolu yolcu taşıma sektörünün ve otobüs kaptanlarının mevcut durumu, sektördeki ihtiyaçlar ve geleceğin kaptanlarının kendilerini geliştirmek için atmaları gereken adımlar dinleyicilerle paylaşıldı. 

Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan, Otobüs Kaptanlığı Bölümü’nün 4.yılına başlaması ile ilgili olarak: “Sektörün nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak üzere açılan bu okulu, sektör adına çok önemsiyoruz. 

Okulda verilen derslerin içeriği ve buna bağlı olarak öğrencilerin de kendilerini geliştirmeleri sektörümüz için çok önemli. Bu işin eğitimini almış ve kendini geliştirmiş, genç otobüs kaptanlarımızın da sektörün gelişmesinde çok büyük katkısı olacaktır.” dedi. 

Sultandağı MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Kemal Karayormuk, “Bizler sektörün ihtiyaç duyduğu eğitimli personeli yetiştiriyoruz. Bölümümüz bu sene 4’üncü yılına başladı. Bugüne kadar 50’den fazla öğrenciyi mezun ettik ve sektöre kazandırdık. 

Sektöre nitelikli personel kazandırma konusunda sektörümüzün öncü firması Kamil Koç’a desteklerinden dolayı da çok teşekkür ediyoruz. Tüm öğrencilerimizin başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmesini temenni ediyoruz.” diyerek sözlerine son verdi.

Blogger tarafından desteklenmektedir.