DOĞUŞ OTOMOTİV TRAFİK HAYATTIR! SOSYAL SORUMLULUK PLATFORMU KAPSAMINDA VİRGİN RADİO İLE İŞBİRLİĞİ YLE LİSELERİ ZİYARET EDİYOR

Doğuş Otomotiv Trafik Hayattır! sosyal sorumluluk platformu kapsamında Virgin Radio ile işbirliği gerçekleştirerek liseleri ziyaret ediyor

öğrencilere trafik güvenliğine ilişkin yararlı bilgiler aktarıyor. Lise öğrencileri, düzenlenen etkinliklerde trafik güvenliğine ilişkin sloganlar bularak, Virgin Radio’da canlı yayında birbirleriyle yarışma şansı yakalıyorlar.

Doğuş Otomotiv’in trafikte karşılıklı saygının ve sorumlu davranışların artırılarak trafik kültürü üzerinde olumlu bir değişim yaratmayı amaçlayan Trafik Hayattır! sosyal sorumluluk platformu, eğitimlere en temelden, öğrencilerden başladı.

Şimdilik sadece İstanbul genelinde başlayan projede Trafik Hayattır! ekibi, gençlerin en çok tercih ettiği radyo istasyonlarından Virgin Radio ekibiyle liseleri ziyaret ediyor. Bu ziyaret sırasında düzenlenen eğitimlerde,gençlerin trafik bilgileri mini bir test uygulanarak sınanırken en yaygın bilinen yanlışlar da düzeltiliyor. Etkinlik boyunca gerçekleştirilen aktiviteler ile trafik güvenliğinin önemine dikkat çekiliyor.

Her hafta bir okul ziyaret ediliyor
Etkinlik kapsamında trafik güvenliği konulu mini testi yanlışsız tamamlayan öğrenciler belirleniyor. Mini testi başarıyla tamamlayan öğrenciler, Virgin Radio’da düzenlenen Trafik Hayattır! slogan yarışmasına canlı yayınla katılma fırsatı yakalıyor. Doğuş Otomotiv ve Virgin Radio’nun ilk durağı 27 Aralık’ta Şişli Terakki Lisesi oldu. Ekip sırasıyla İSTEK Vakfı Tarabya Kemal Atatürk Lisesi ve Nişantaşı Özel Işık Lisesi’ni ziyaret etti. “Yol ver bir dakika kaybet, boş ver her şeyini kaybet”, “Kuralsız trafik, notasız müziğe benzer”, “Trafiğin sınırları, Azrail’in sınırları”, “Sollamanın sağlaması olmaz”, “Kısa bir yoldur hayat, yavaş git süreyi uzat” ve “Fast driving, last driving” bu liselerde düzenlenen ve Virgin Radio’da yayınlanan yarışmada öne çıkan sloganlar oldu.

Doğuş Otomotiv’in Virgin Radio işbirliğinde, gençler arasında trafik güvenliği konusunda farkındalık yaratmak ve gençlere trafik güvenliği bilincini eğlendirerek öğretmek amacı ile gerçekleştirdiği Trafik Hayattır! lise etkinlikleri önümüzdeki aylarda başka liselerde tüm hızıyla devam edecek.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.