FEM SINAVLARA SANAL ÖĞRETMENLE HAZIRLIYOR

Sınavlara hazırlık sürecinin en önemli ayağını soru çözme ve çözülemeyen sorulara anında cevap bulma oluşturuyor.

Öğrencinin her an, yanı başında ulaşabileceği soru çözümleri psikolojik olarak rahatlatacak, kaygıdan uzaklaştıracak ve öğrenmeyi artırıyor. Öğrenme süreci bu şekilde daha hızlı gerçekleşince, çalışmanın devamlılığı artıyor.

FEM Yayınları sınavlara hazırlık sürecinde öğrencilere Sanal Ofis'le yardımcı olacak. Sanal Ofis uygulamasını FEM Yayınları yetkilileri şöyle anlatıyor:

böyle önemli bir desteği üretmenin gururunu yaşıyor. Yapılan çalışmalar neticesinde öğrencilerin, öğretmenleri ile beraber olamadıkları veya kendi başına soru çözdükleri dönemde her an yanlarında o soruları daha önceden çözmüş öğretmenlerinin var olduğunu bilmenin rahatlığı el bir durumdur.

Bu açıdan bakıldığında gerek internet ortamında kendi kaynaklarının çözümlerinin varlığını bilen bir öğrenci, ders çalışırken ve soru çözerken takıldım, soruyu çözemiyorum cümlelerini artık zihninden geçirmeyecektir.

Dershane öğrencisi için vazgeçilmez bir imkândır. Bu imkân bir destek faaliyeti, bir yardımcı güç olarak görülmeli ve ders çalışma ile dersi dinlemeyi desteklemesi adına kullanılmalıdır.

Bu çalışmayı sizlerle paylaşmak Fem Dershaneleri olarak bizleri mutlu etmektedir. Aşağıda teknik özelliklerinden bahsedeceğimiz çalışmayı en verimli bir şekilde kullanıp YGS ve LYS sınavlarında çok soru çözerek daha başarılı olmanız temennisiyle.

Branş Öğretmenleriniz Yanı Başınızda FEM-OFİS, dershane öğrencilerinin çözemedikleri soruların çözümüne ulaştığı bir FEM YAYINLARI uygulamasıdır.

FEM-SANAL OFİS ise bu klasiğin teknolojiyle buluştuğu şimdilik son nokta... Bir soruyla karşılaştığınızda normalde iki seçeneğiniz vardır.

Ya kendiniz çözersiniz ya da dersi öğretmeninize çözdürürsünüz. Bu da her zaman mümkün olmaz. Diyelim ki akşam evde ders çalışıyorsunuz ve çözemediğiniz sorular var.

İlk fırsatta öğretmene sorulmak üzere sorular işaretlenmeye başlar. Arkada öğretmenlere sorulacak bir yığın çözülememiş soru...

Eğer FEM öğrencisi iseniz o zaman bir seçeneğiniz daha var: "SANAL OFİS" Hemen Sanal Ofis'e gireceksiniz ve çözemediğiniz soru kalmayacak.

Sorular, FEM öğretmenlerinin görüntülü ve sesli çözümleriyle karşınızda. İstediğiniz anda, istediğiniz kadar soruya çözüm ve doyurucu bir anlatım...

Sanal ofis uygulamaları internet ortamında sınavlara hazırlık sürecine çok önemli katkı sağlamaktadır. Şimdiye kadar internetten Sanal Ofis web sitesine girerek çözemediğiniz sorulara ulaştınız.

Artık Sanal Ofis CD-DVD versiyonu ile yanı başınızda. İnternete girmeden de FEM kaynaklarının soru çözümlerine daha rahat ulaşabilecek ve hiçbir çözümsüz soru ile baş başa kalmayacaksınız.analofis.fem Haber7

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.