Superonline''dan meb programına uygun Süpersınıf Alan Her 100''üncü Kişiye, 1 Yıl İnternet Hediye

Superonline, Milli eğitim Bakanlığı öğretim programlarına uygun olarak geliştirilen ve internet üzerinden kullanılan eğitim destek paketi ''SüperSınıf"ta okulların açılması nedeniyle yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında ''SüperSınıf" satın alan her 100''üncü kişi, 1 yıl boyunca hediye internet kullanımı kazanacak.

İlköğretim 1. sınıftan 8. sınıfa kadar olan öğrencilerin eğitim hayatını kolaylaştırmak için hazırlanan ''SüperSınıf"la çocuklar; evden eğlenerek, sıkılmadan, okuldaki derslerini tıpkı öğretmenleri anlatıyormuşçasına, sesli ve görsel animasyonlarla bilgisayar başında tekrar edebilecekler.

Türkçe, Matematik, Hayat Bilgisi, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, derslerini kapsayan ''SüperSınıf"; öğrenci ve velilere sesli, görsel ve etkileşimli bir içerik sağlıyor. SüperSınıf''ın içeriği, Superonline-Okulistik işbirliği ile öğrencilere kapsamlı bir şekilde sunuluyor.

''SüperSınıf"a üye öğrenciler; sesli ve görsel konu anlatımları, yardımcı elektronik ders kitapları, eğitsel bilgisayar oyun ve etkinlikler, yeni öğretim programlarına uyumlu onbinlerce çözümlü soru ve yılda sekiz defa yapılan on-line SBS değerlendirme sınavı uygulamalarından yararlanabiliyor.

Superonline üyelerine aylık 5 TL veya yıllık 36 TL''lik avantajlı fiyatlarla sahip olunabilecek ''SüperSınıf"a üye olmak isteyenlerin www.superonline.net/supersinif ''ı ziyaret ederek gerekli işlemleri gerçekleştirmeleri yeterli olacak.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.