Kitap okumanın en keyifli hali

Türk Telekom, “Paylaşmaya değer hikâyeler”in sesi oluyor İçinde sevgi olan her hikayenin paylaşmaya değer olduğuna inanan Türk Telekom, Üsküdar'da bir mahalle bakkalı olan Kanber Bozan’ın gerçek hikayesini ekranlara taşıyor. 

Türk Telekom’un yeni reklam filmi; Kanber Bozan’ın, bakkalına gelen çocuklara kitap vermesini ve kitapların özetini anlatmaları karşılığında onlara almak istedikleri bir ürünü hediye olarak vermesini konu ediyor. 

Filmde verilen mesajla herkesi bir çocuğa kitap hediye etmeye davet eden Türk Telekom, bir sonraki reklam filmindeise hediye edilen kitabı okurken, fotoğrafı çekilip ‘paylaşmayadeğer’ hashtagi ile paylaşılan çocukları ekranlara taşıyacak. 


 Türk Telekom, içinde sevgi olan hikâyeleri, gerçek kahramanlarıile paylaşmaya devam ediyor. Bakkal Kanber Bozan’ın, bir kısmı kütüphaneye dönüşen bakkalının hikayesini konu alan yeni reklam filminde, paylaşmanın önemine vurgu yapılıyor. 

 Türk Telekom tarafından hazırlanan reklam filminde; Üsküdar'da bir mahalle bakkalı olan Kanber Bozan’ın, mahallenin çocuklarına ilginç bir yöntemle kitap sevgisini aşılaması konu ediliyor. 

Bozan, bakkala gelen çocuklara kitap veriyor ve okudukları kitapların özetini anlatmaları karşılığında onlara almak istedikleri bir ürünü hediye olarak veriyor. Çocukların bu yöntem sayesinde kitap okuduğunu gören mahalle sakinleri de bakkala kitap getirmeye başlıyorlar. 

Gün geçtikçe artan kitaplar zamanla raflardaki ürünlerin yerini alıyor. Kitap okuyan çocuklar ekrana taşınacak Türk Telekom,Üsküdar’da işini ve çocukları çok seven bir bakkalda başlayan bu hikayeyi yaygınlaştırmak için kolları sıvadı. 

İçinde sevgi olan her hikâyenin paylaşmaya değer olduğuna inanan Türk Telekom, filmde verdiği mesajla herkesi, bir çocuğa kitap hediye etmeye davet ediyor. 

Ayrıca Türk Telekom,kitap hediye edilen çocukların,kitapokurken çekilen fotoğraflarının ‘paylasmayadeger’ hashtagi ilesosyal medyada paylaşılması durumunda, seçilen fotoğraflarıbir sonraki reklam filminde yayınlayacak.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.