Türkiye İş Bankası ve Da Vinci Kids’den Çocuklar için Maximum İşbirliği

Çocukların teknoloji ve bilim alanlarında eğitimine odaklanan programlar hazırlayıp sunan Da Vinci Televizyon Kanalı’nın 

uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve dünyada milyonlarca ebeveynden aldığı geri bildirimlerle çocuklara tamamen teknoloji ve bilimi sevdirmek için kurguladığı Da Vinci Kids eğitim uygulamasının Maximum Mobil ekosistemine dahil edilmesi ile yeni nesil çocuklar için hazırlanan eğitimlere dijital platform üzerinden hızlı ve kolay bir erişim sağlanıyor. 

 İş Bankası işbirliği ile Maximum Mobil uygulamasındaki Dijital Kod Market üzerinden İş Bankası özellikli kredi kartı sahiplerine çeşitli üyelik fırsatlarıyla sunuluyor. 


 Türkiye İş Bankası müşterilerinin,çocukların teknoloji ve bilimle daha önde ve donanımlı bireyler olmasıiçin yıl boyunca faydalanabilecekleri Da Vinci Kids eğitim fırsatlarının ilki,3 günlük ücretsizdeneme kampanyasıyla başladı.

Maximum Mobil üzerinden katılım sağlanan ve 30 Nisan’a kadar devam edecek olan kampanya ile aileler çocukları için Da Vinci Kids uygulamasının tüm eğlenceli eğitim videolarını3 gün boyunca ücretsiz deneyimleyebilecek. 

 Ayrıca İş Bankası müşterilerinin yanı sıra diğer banka kredi kartı müşterileri de hayatlarını kolaylaştıracak Maximum Mobil deneyimlerinden yararlanabiliyor, 

İş Bankası müşterisi olan ya da olmayan tüm kredi kartı kullanıcıları Maximum Mobil üzerinden Da Vinci Kids’in 1 aylık, 6aylık ya da 12 aylık kullanımlarına Dijital Kod Market aracılığı ile kolaylıkla ulaşabiliyor. 

 “Çocuklar için eğitim işbirliğimiz devam edecek.” 
Da Vinci Kids’in hızla gelişen dijital çağın dinamizmi içinde çocuklara hayallerine ulaşma cesareti kazandırdığını belirten Da Vinci Televizyon KanalıCEO’su Ferdinand Habsburg; “Öğrenmenin sürekliliği ve çocukların istedikleri yerde istedikleri zamanda bilgiye ulaşabilmeleri üzerine şekillenen ortak eğitim vizyonumuz, Türkiye İş Bankası ile bizleri bu büyük iş birliğinde bir araya getirdi. 

Bu iş birliğinin Dünya’yı eğlenerek keşfeden, teknoloji ve bilimle dolu olan Da Vinci dünyası için büyük bir esin kaynağı olacağına inanıyoruz. Daha çok çocuğun Da Vinci Kids içeriklerinden faydalanabilmesi için eğitim fırsatlarımız yıl boyunca devam edecek.”dedi. 

Türkiye İş Bankası Bireysel Bankacılık Pazarlama Müdürü Burak Sezercan ise; “İş Bankası olarak günlük hayata dair farklı ihtiyaçlar için uçtan uca bir deneyim sunacak şekilde tasarladığımız mobil uygulamamız Maximum Mobil ile müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak çözümler üretmeye devam ediyoruz. 

Son olarak Da Vinci Kids mobil eğitim uygulamasının Maximum Mobil üzerindeki Dijital Kod Market ile çocuklarımızın dijital dünyalarında eğitimlerine kolaylıkla ulaşabilmelerini sağlıyoruz.” 

Çocuklara bilgiyi, merak etmeyi ve yaratıcılığı aşılayan Da Vinci Kids Mobil Eğitim Uygulaması, çocuklar için uzman editörler tarafından özenle seçilmiş, eğlendirirken öğreten 2500’den fazla eğitici programı çoklu dil seçeneğiyle sunarken, dünyayı keşfetmek azmi ile çocukların yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor. 

Kendini sorumlu bir eğitim mecrası olarak tanımlayan ve çocuklar için tamamen güvenli ve reklamsız olan Da Vinci Kids, şaşırtıcı bilimsel fikirlerin anlaşılabilmesini sağlayan eğitici videoları ile çocuklara ek beceriler kazandırırken düşünme yeteneklerini geliştiriyor. 

Çocuklara istedikleri zaman istedikleri yerde öğrenebilmelerine imkan sunan Da Vinci Kids Mobil Uygulaması,AppleStore ve GooglePlay’den tüm tablet ve mobil telefonlara ücretsiz indirilebiliyor. 
Android versiyonunu buradan iOS versiyonunu buradan indirebilirsiniz

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.