23 Nisan’da Anlamlı Sosyal Sorumluluk Projesi

Uşak Belediyesi “23 Nisan’da Bütün Çocuklar Sevinsin” sloganıyla hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi ile ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürecek. 

Proje ile birlikte Uşak’taki çeşitli noktalarda toplanan oyuncaklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamındabir oyuncak bile alamayacak durumdaki çocuklara dağıtılacak Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden Uşak Belediyesi, 23 Nisan’da ihtiyaç sahibi çocuklara mutluluk ulaştırmaya hazırlanıyor. 

Gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında Belediye ana hizmet binası başta olmak olmak üzere Tiritoğlu Parkı Çayzade, AtaparkÇayzade ve Dörtyol Belediye Sosyal Tesisleri’ne kurulan stantlar aracılığıyla belediye, bağışçı çocuklarla maddi sıkıntılar yaşayan çocuklar arasında bir gönül köprüsü kuracak. 


Bağışta bulunmak isteyen çocuklar oyuncaklarını bu noktalara getirip bıraktıktan sonra bağışlar belediye ekipleri tarafından toplanacak. 

23 Nisan’da ise burada toplanan yardımlar durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına dağıtılarak bütün Uşaklılar adına miniklerin bayramları kutlanacak. Mutlu çocuk mutlu gelecek demektir Projeyle ilgili değerlendirme ve destek çağrısında bulunan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Mutlu çocuk mutlu bir gelecek demektir. 

Her şey, onlara bayramlarını bayram gibi yaşatmak için. Biz de belediye olarakbu ilke ile sosyal sorumluluk projemizi gerçekleştirdik.Oyuncak stantlarımız aracılığıyla oyuncaklarını kardeşleriyle paylaşacak olan bütün Uşaklı miniklerimize çok teşekkür ediyorum.

Bizi bir ve bütün tutan, bu yardım kültürünü elde eden çocuklarımız olacak. Tüm yurttaşlarımızı bu projede yer almaya davet ediyorum.“ diyerek projeye duyarlılık gösteren bütün Uşaklılarahassasiyetleri için şimdiden teşekkür etti.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.