PTT den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’na Özel Kampanya

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bir kampanya düzenledi. 

Kampanya çerçevesinde 1 milyon adet tebrik kartı vatandaşlara ücretsiz dağıtılacak. 

PTT A.Ş., 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı pul sergileriyle de kutlayacak. 176 yıldır ülkemiz ve milletimizin hizmetinde olan PTT A.Ş., özel gün ve haftalarda gerçekleştirdiği kampanyalara bir yenisini daha ekledi. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir kampanya düzenleyen Şirket, bu özel güne yönelik 1 milyon adet tebrik kartı bastırdı. 

23 Nisan’da hem küçüklere hem büyüklere birbirinden güzel tebrik kartları göndermek isteyenler, PTT A.Ş. işyerlerine başvurabilecek. Tebrik kartları ücretsiz olarak vatandaşlara sunulacak. 

PUL SERGİLERİ DÜZENLENECEK 
PTT A.Ş., 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla pul sergileri de düzenleyecek. 23-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Antares Alışveriş Merkezi Etlik/ ANKARA, Galatasaray Müzesi Eski Binası Beyoğlu/İSTANBUL ve Acıbadem Türk Telekom Şehit Mete Sertbaş Ortaokulu/İSTANBUL adreslerinde pul sergileri gerçekleştirilecek. 

Ayrıca 23 Nisan 2017 tarihinde mesai saatleri içinde özel tarih damgası kullandırılacak. Özel tarih damgalı zarflar ise 2 TL bedelle www.filateli.gov.tr adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunulacak.

Blogger tarafından desteklenmektedir.