KPSS TERCİH ÜCRETİ 15 TL

KPSS tercih işlemleri internet üzerinden yürütüldüğü için ÖSYM'ye hiçbir maliyeti bulunmuyor. Ayrıca adaylar zaten sınava girerken bir para ödemişlerdi. 

Ancak tercih işlemi için bilgisayar başına geçen umudunu KPSS'ye bağlamış işsiz adaylar 15 lira şokuyla karşılaşıyor. Tercih işlemi yapacak adaylar, sınava giriş için ücret ödediklerini bu ücretinin alınmasının yanlış olduğunu belirtiyor. Özellikle işsiz olduklarının altını çizen adaylar, atanma oranlarının çok düşük olduğunu savunuyor. 

İŞTE KILAVUZDA YER ALAN AÇIKLAMA 
Adaylar, tercihlerinin sisteme kaydını yaptıktan sonra kılavuzun son sayfasında belirtilen bankalardan birine veya ÖSYM'nin İnternet sayfasında yer alan "ÖDEMELER" alanından kredi kartı /banka kartı ile yerleştirme ücretini (15,00 TL) yatıracaklardır. 
Yerleştirme ücreti ödeme işlemleri, bankadan ödeme yapacak olan adaylar için 2 Temmuz 2015 tarihinde mesai saati bitiminde; ÖSYM'nin İnternet sayfasında yer alan "ÖDEMELER" alanından kredi kartı/banka kartı ile ödeme yapacak olan adaylar için 2 Temmuz 2015 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir. 

Bu süre içinde yerleştirme ücretini yatırmayan adayların bu yerleştirme için yapmış oldukları tercihleri geçersiz sayılacak ve bu tercihler yerleştirme işlemine alınmayacaktır.haber7

Blogger tarafından desteklenmektedir.