NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİNDE YÜZDE 75 BURS İMKANI

6 SORUDA NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ %75 BURS İMKANI
SORU: %75 bursu nasıl alacağım? CEVAP: YGS'ye girip, baraj puanı geçip çıktıysan ya da LYS de istediğin alandan puan oluşturabildiysen işin çoğu tamam! Tercih rehberini al, istediğin beğendiğin bölümlere bak. Muhtemelen biz aynı bölümü %75 burslu sunuyoruz. 


İlk sıralara, ---- gördüğün yerlere %75'li kodumuzu yaz. Bu kadar basit, Eylülde görüşüyoruz

SORU: Bu burs mevzusunda taban puan var mı? 
CEVAP: Yok. Bu sene sınavların stresinde hem kendini, hem de ailesini ve çevresini bu sürece ortak eden, alın teri döken herkese kapımız açık. Biz de biliyoruz o stresi, yükünüze ortak oluyoruz. 

SORU: Bursu iptal ediyor musunuz? 

CEVAP: Etmiyoruz. Disiplin suçu işlemeyin, okulu da yasal süresi içinde bitirin, uzatmayın yeter. Bizim niyetimiz, Türkiye'nin alışık olmadığı, sınava soruya değil, hayata ve projeye bağlı yeni bir eğitim sistemi yaratmak. Alışkın değilsiniz tabi, şaşırtır! 

SORU: Seçim yaparken nelere dikkat edeyim? 
CEVAP: Rehber hocalarla görüş, bir bak bakalım güven veriyorlar mı. Kodları doğru yaz, aman zamanında teslim et, son güne de bırakma. Ailene de danış ama unutma, işin geleceğini sen biliyorsun. 

 SORU: Geleceğin meslekleri neler? Kariyer seçimimi nasıl yapayım? 
CEVAP: Üniversite dediğin şey sana vizyon katar, bakış açını geliştirir ve değiştirir. Sektörle iç içe yaşayan üniversitenin sana sağladığı staj/iş/uluslararası olanakların yanında ileride ortak değer yaratabileceğin network, senin bonusların olacak. Kariyer planını yaparken hem kendi becerilerini hem de üniversitenin bonuslarını dikkate al! Seni en iyi şekilde yönlendirebilmek için becerilerini ve isteklerini senden duymamız bizi en iyi sonuca ulaştıracak. Uzun lafın kısası uzmanlarımızla görüşebilmen için tercih döneminde gel, birebir konuşalım

SORU: Meslek seçimim beni mutlu eder mi? 
CEVAP: Yukarıda da yazdık, meslek, iş, hayat, bunlar uzun yollar. Sizler yoruldunuz, sadece sınava konsantre olduğunuz. Şimdi bütün yollar sizin. Okulundan, hocalarından, derslerinden her şeyi kap, ama hayata da öğrenmek için bak. Tercih döneminde gel, uzmanlarımızla sana aklına takılan her konuda yardımcı olalım...

Blogger tarafından desteklenmektedir.