DOĞUŞ GRUBU ÇALIŞANLARINA TRAFİK HAYATTIR! EĞİTİMİ

Doğuş Otomotiv’in Trafik Hayattır! sosyal sorumluluk platformu kapsamında, Doğuş Grubu’na bağlı şirket çalışanlarına, güvenli sürüş ve ilk yardım teknikleri konulu eğitimler verildi.

İstanbul Park pistinde gerçekleşen eğitimlerin amacı Grup çalışanları aracılığıyla toplumun her kesiminde trafik güvenliği bilinci ve farkındalığı oluşturmak.

Doğuş Otomotiv, 2004 yılından itibaren kesintisiz sürdürdüğü Trafik Hayattır! sosyal sorumluluk platformu kapsamındaki çalışmaları vasıtasıyla trafik kültürü üzerinde toplumun tüm kesimlerinde olumlu bir değişim yaratmayı amaçlıyor. Trafik güvenliği bilincinin, Doğuş Grubu çalışanlarından başlayarak topluma yayılması yönünde bir strateji izleyen Doğuş Otomotiv, eğitimlere ilk olarak kendi içinde başladı. Mayıs ve Haziran ayında Doğuş Otomotiv çalışanlarına verilen “Trafikte İlk Yardım Yaklaşımı Bilinçlendirme Eğitimi” ve “Güvenli Sürüş Teknikleri Eğitimi” Ekim ayında ise tüm Doğuş Grubu çalışanlarına verilerek, yaygınlaştırıldı.

İçeriği, alanında uzman kişiler ve akademisyenler tarafından oluşturulan eğitimler Doğuş Grubu çalışanları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Böylelikle yaklaşık 1000 Doğuş Grubu çalışanı Trafik Hayattır! sosyal sorumluluk platformu kapsamında trafik güvenliği eğitimi almış oldu. Eğitimlerde trafik kazaları sonrasındaki ilk yardım teknikleri hem teorik hem de uygulamalı olarak anlatıldı. Teorik bilgilerin yanında “Güvenli Sürüş Teknikleri Eğitimi” ile de pratik sürüş aktiviteleri gerçekleştirilerek verilen bilgiler pekiştirildi.

Ali Bilaloğlu : Eğitimler toplumun geneline yayılacak
Eğitimin, Doğuş Grubu çalışanlarına yönelik ayağı ise 1- 2 Ekim 2011 ve 21 - 22 Ekim 2011 tarihleri arasında İstanbul Park’ta gerçekleştirildi. Doğuş Holding, Garanti Bankası, Garanti Portföy, Garanti Emeklilik, Garanti Factoring, Doğuş Turizm, Doğuş İnşaat, Ayhan Şahenk Vakfı, VDF, Yüce Auto, DGym ve Doğuş Otomotiv olmak üzere Doğuş Grubu’nun birçok şirketinden, farklı departmanlardaki çalışanlar, güvenli sürüş ve ilk yardım teknikleri konulu eğitimlere katıldı. Slalom, Engel Kaç, Islak Zemin, Gymkana ve Pist Sürüş etaplarından oluşan Güvenli Sürüş Teknikleri eğitimi alan katılımcılar, ayrıca öğrendiklerini F1 pistinde araç kullanarak da deneyimleme şansı yakaladı.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.