YURT DIŞINDA STAJ FIRSATI

AIESEC üniversite öğrencilerine yurtdışı staj tecrübesini yaşayabilmeleri için yılda iki kere sınav düzenleniyor. Ekim ve Mart aylarında gerçekleştirilen sınav bu yıl 30 Ekim 2011 Pazar günü, AIESEC'in bulunduğu 12 farklı ilde gerçekleşecek.

Öğrenciler; Uluslararası Staj Değişim Programı sayesinde; pazarlama, bilişim sistemleri, muhasebe, insan kaynakları, mühendislik alanlarında 2 ay ile 1,5 yıl arasında değişen sürelerle, AIESEC'in bulunduğu ülkelerden birinde, tam zamanlı ve maaşlı profesyonel bir staj gerçekleştirme fırsatını yakalıyor.

1948 yılından beri dünyanın en büyük öğrenci organizasyonu olarak faaliyet gösteren AIESEC toplumda pozitif bir değişim yaratmak amacıyla gençlere profesyonel gelişim, liderlik, uluslararası iş tecrübesi ve global öğrenme ağlarına katılım fırsatı sağlar.

Türkiye'de Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli ve KKTC olmak üzere 12 şubesi ve yaklaşık 600 üyesiyle 1954 yılından beri çalışmalarını sürdüren kurum geçen sene 400 kişiye yurtdışı staj fırsatı sundu. ntvmsnbc

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.