MEB E KAYIT İÇİN BOŞ KONTENJANLARI AÇIKLADI

Fen, sosyal bilimler, anadolu, anadolu öğretmen ve anadolu sağlık meslek liselerinde boş kalan kontenjanlara, daha önce ilan edilmiş olan yedek listedeki sıralardan devam edilerek bu okullara kayıt hakkı kazananlar 13 Eylül 2011 tarihinde saat 18.00 itibariyle https://e-okul.meb.gov.tr/ adresinde yayınlanacaktır.

-Okulların boş kontenjan sayısına göre kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 14 Eylül 2011 tarihinden 15 Eylül 2011 Perşembe günü saat 17.00’kadar kayıtlarını yaptırmaları zorunludur. Bu saate kadar kaydını yaptırmayanlar kayıt hakkını kaybedecektir. Listede ismi olduğu halde kayıt hakkını kullanmak istemeyen velilerin kayıt hakkından vazgeçtiklerini dilekçe ile ilgili okula bildirmeleri gerekmektedir.

-Okul yöneticileri kaydını alan öğrencilerin iptal işlemleri ile kayıt işlemlerini anında sisteme işleyeceklerdir. Süresi içerisinde başvuran öğrencilerin kayıtlarının zamanında yapılmamasından okul yöneticileri sorumlu olacaktır.

-Sisteme dâhil olan ancak yukarıda sayılan okulların dışında kalan; meslek, anadolu meslek, teknik liseler ile anadolu imam hatip liselerinin boş kalan kontenjanları ile ilgili işlemler Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Tercih ve Yerleştirme e-Kılavuzu’nun 2.9 maddesi hükümlerine göre gerçekleştirilecektir.

-veli, öğretmen ve öğrencilerimizin konuyla ilgili her türlü bilgi, talep ve sorunları için Alo Eğitim (444 83 83) hattı hizmetlerindedir.

http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyuruayrinti.asp?ID=8933

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.